Wie zijn wij?

 

Even voorstellen:

Patricia:

Hoi Allemaal,

Ik ben Patricia Vennix en eigenaar en vaste chauffeur van Trouwbus Tilburg.
Ik ben al vanaf 1993 werkzaam in de Trouwbranche. Door mijn jaren lange ervaring in de bruidsmode weet ik als geen ander aan de wensen van het bruidspaar te voldoen.
Eind 2013 ontstond het idee van een Trouwbus Tilburg. Hip & romantisch vervoer met PersonalTouch.

Wat is er nu leuker om een bruidspaar te begeleiden op hun trouwdag met een exclusief klassiek vervoersmiddel dat speciaal ontworpen is voor trouwvervoer? De romantische sfeer die door kleine details te veranderen, naar wens kan worden aangepast aan de kleuren en ideeën van het bruidspaar.

De exclusiviteit van mij als privé chauffeur , die ook nog eens zorg draagt voor de kleding van het bruidspaar tijdens het maken van foto’s, het in en uit stappen op locatie en nog veel meer. Diegene die mij persoonlijk kennen weten dat ik stapel ben op mijn Trouwbus en met veel liefde en plezier het vervoer voor jullie dag wil verzorgen.

Trots stel ik jullie in de tekst hieronder voor aan mijn man Carlo, en natuurlijk aan de 2 prachtige Trouwbussen van Trouwbus Tilburg genaamd  Mrs CoolPatty en Mr Yay.

Liefs,
Patries

Carlo

Mijn naam is Carlo van Santen en heb inmiddels ruim 15 jaar een relatie met Patricia. 

Sinds 13 jaar ben ik zelfstandig ondernemer in camperbouw waarbij ik bestelbusjes ombouw tot camperbusjes. Ook was ik bekend met de klassieke auto’s, dus toen Patricia het plan Trouwbus Tilburg bedacht, kon ik haar enthousiasme delen om een mooie VW bus uit de jaren 70 om te toveren tot Trouwbus.

De afgelopen jaren heeft Patries mij volop ondersteund bij mijn werkzaamheden binnen mijn bedrijf, logisch dat dit andersom ook gebeurde toen Patries haar bedrijf opstartte. Eerst hebben we samen de 1e  Trouwbus gerestaureerd, daarna hielp ik mee met de promotie op trouwbeurzen etc. Stap voor stap raakte ik steeds meer ingeburgerd in de trouwbranche, een nieuwe wereld voor mij, maar wel heel leuk.
Omdat ik inmiddels weet als geen ander hoe Patricia haar bedrijf wilt presenteren, service en betrokkenheid net als ik hoog in het vaandel heeft staan, kwam in 2016 de spontane vraag van Patricia….Wat vind jij ervan om mijn 2e chauffeur te worden ?? Dat is wel even een nieuwe heel andere job dan campers bouwen ;-), aangezien ik de trouwbranche de afgelopen jaren wel heb leren kennen, vond ik het wel een hele leuke nieuwe aanvulling aan mijn “werkcarrière”.

Ondertussen zitten er al heel wat leuke trouwritten ervoor mij op.
Dus wie weet tot snel.

Groetjes,
Carlo

Maak kennis met onze Trouwbussen.

Mrs CoolPatty:

Ik ben een Volkswagen T2a de luxe uit 1971. Ik ben tot januari 2014 in Californië geweest en toen naar Nederland geëxporteerd.
Op Valentijnsdag 2014 ben ik gekocht door Patricia en Carlo en een paar weken later ben ik naar Tilburg vervoert om opgeknapt te worden.
Mijn ‘buitenkant’ is zo origineel mogelijk gebleven. 
Mijn ‘binnenkant’ is op maatgemaakt door Carlo Camperbouw met een exclusief interieur.

In de wandelgangen noemen ze mij Mrs CoolPatty. Ik wordt altijd geboekt met Patricia of Carlo als chauffeur. 

Mr Yay:

Ik ben een Volkswagen T2a de luxe uit 1969. Ik ben tot december 2015 in Californië geweest en toen naar Nederland geëxporteerd.
Op 16 juni 2016 ben ik gekocht door Patricia en Carlo en een paar weken later ben ik naar Tilburg vervoert om opgeknapt te worden. 
Ook mijn ‘buitenkant’ blijft zo origineel mogelijk al wordt ik wel wat stoerder. Mijn ‘binnenkant’ is op maat gemaakt door Carlo Camperbouw met een exclusief interieur.

In de wandelgangen noemen ze mij Mr Yay.
Ik wordt ook altijd geboekt met Patricia of Carlo als chauffeur.

Willen jullie een offerte op maat of hebben jullie speciale wensen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.