Trouwvervoer

 

Trouwvervoer met een PersonalTouch.

Waarom kiezen voor Trouwbus Tilburg?

Uniek, klassiek en romantisch vervoer.

Romantisch vervoer in een klassieke Volkswagen uit de jaren 70 met chauffeur en een stijlvol interieur.
Met dit vervoermiddel genieten jullie van een zeer gezellige reis, met familie en getuigen, van en naar het stadhuis en feestlocatie.

Huur je een van onze Volkswagenbusjes, dan hebben jullie door de gezellige hoekbank lekker de ruimte om relaxed te zitten met jullie bruidskinderen.

Ook voor kinderen is het een groot feest in de bus. Snoepjes, spekjes en ranja zijn natuurlijk aanwezig voor deze feestrit net zoals mineraalwater, frisdrank, en een flesje Prosecco voor de volwassenen om te toosten.

Ook passen we graag de accessoires van de trouwbusjes aan in jullie thema kleur zodat ook echt ‘jullie’ busje komt aanrijden.
Denk hierbij aan een antennestrik met linten, en gekleurde kussentjes in jullie kleuren in de trouwbus.

Trouwvervoer met PersonalTouch 

Hoe stap ik in en uit de auto, wie zorgt er voor dat mijn jurk goed zit en eventueel de sleep goed ligt bij de fotoreportage, wat als er een vlekje op de kleding komt, bloemen en corsages ophalen, paraplu’s, een kleine lunch voor onderweg, een picknick tijdens het maken van de fotoreportage of wat dan ook.
We zijn er voor jullie.

Lees meer over onze PersonalTouch op de pagina foto’s en ervaringen.

All-in prijzen

Wij werken met all-in prijzen. We houden van duidelijkheid en geen verassingen achteraf. Denk hierbij aan de te rijden km, de accessoires in de bus, en de drankjes uit het koelkastje van de trouwbus.

Wij hebben een groot netwerk om ons heen.

Door onze ervaringen en ritten hebben wij een groot netwerk en kunnen we altijd belangeloos met jullie meedenken voor een goede bruidsfotograaf, weddingplanner, kapper etc.

Hebben jullie wensen of leuke ideeën? Bespreek dit dan tijdens onze persoonlijke ontmoeting, en we maken een vrijblijvende offerte op maat voor jullie.

Offerte aanvragen? klik hier