Gala/ feestvervoer

 

Een feest om niet te vergeten!

Het eindexamengala/ schoolfeest: het is misschien wel de laatste keer dat je samen met je klasgenoten een feest viert. Dan haal je toch alles uit de kast?
Je zorgt natuurlijk niet alleen voor een mooie jurk of een strak pak, maar ook voorde bijbehorende accessoires, alles om die laatste keer te stralen.

Het draait niet alleen om de kleding die je draagt maar natuurlijk ook om hoe dat je aankomt. Ook in Nederland wordt een gala auto huren steeds normaler.
Dat is ook wel logisch, want juist op zo’n mooi feest als je eindexamengala, is het leuk om eens extra uit de band te springen.
Wat is er nu leuker dan op je eindexamengala of schoolfeest aankomen in een prachtige klassieke Volkswagenbus inclusief chauffeur?

Als je een auto huurt met een aantal vrienden, dan hoeft dat ook niet veel te kosten.
Je kunt de kosten verdelen over de groep.

Vanwege de (lange) wachttijden tijdens de gala’s en schoolfeesten is het aantal uren dat jullie een auto nodig hebben moeilijk in te schatten. Het varieert van 1 tot en met 2 uur.
Aangezien wij van duidelijkheid houden en niet van verrassingen achteraf hebben wij voor jullie dit gala arrangement samengesteld.

Wat is er bij inbegrepen:

 * Een opstapplaats en een eindbestemming
* Vervoer voor maximaal 6 personen.
* Een drankje per persoon.
* Mineraalwater is standaard aanwezig.
* Flesje Prosecco met of zonder alcohol.
*  De wachttijd in de rij.( totale huurtijd van maximaal 2 uur, dit is inclusief wachttijd)
* Alcoholische consumpties gaan in overleg en zijn voor ons geen enkel probleem.

Dit is al mogelijk vanaf € 140,-.*
* Bij een opstapplaats en een eindbestemming in omgeving van Tilburg. Vertrekken jullie ergens anders? geen probleem, vraag dan naar de voorrijkosten. 

Naast trouwvervoer en galavervoer is Trouwbus Tilburg natuurlijk ook te huur voor andere feestelijkheden.

*Huwelijksaanzoek
*Communievervoer
*Jubileumvervoer
*Kerstgala/ diner
*Avondje/dagje weg in stijl
*Sweet 16
*Verrassingsdag
*Diploma uitreiking: Verras uw dochter of zoon bij het behalen van zijn diploma met een overtrek in stijl, wij staan na afloop van de diploma-uitreiking klaar met een champagne toast voor de gediplomeerde.
*40,- 50,-60,-jarige huwelijksvervoer: Maak een gezellige rit met bijvoorbeeld de route van ‘toen’, inclusief een knusse picknick.
*Lady’s night out: Gezellig met je vriendinnen onderweg naar een leuke lady’s night compleet met een hapje en drankje, of gewoon een keertje in stijl gaan shoppen.
en natuurlijk veel meer…

Dit alles is stijl en naar jullie ideeën voor maximaal 6 personen.

Hebben jullie andere ideeën / vragen of willen jullie de bus boeken? neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen? klik hier