Trouwvervoer

 

Trouwvervoer met een PersonalTouch.

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!

Er zal vast nog veel geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld het huren van trouwvervoer. Voor een stijlvolle en tegelijkertijd hippe trouwbus zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

 

Waarom kiezen voor Trouwbus Tilburg?

Uniek, klassiek en romantisch vervoer.

Romantisch vervoer in een klassieke Volkswagen uit de jaren 70 met chauffeur en een stijlvol interieur.
Met dit vervoermiddel genieten jullie van een zeer gezellige reis, met familie en getuigen, van en naar het stadhuis en feestlocatie.

Huur je een van onze Volkswagenbusjes, dan heb je meteen voor 6 mensen trouwvervoer geregeld.
Ook voor kinderen is het een groot  feest in de bus. Snoepjes, spekjes en ranja zijn natuurlijk aanwezig voor deze feestrit net zoals mineraalwater, frisdrank, en een flesje Prosecco voor de volwassenen om te toosten.

Ook passen we graag de accessoires van de trouwbusjes aan in jullie thema kleur zodat ook echt ‘jullie’ busje komt aanrijden.
Denk hierbij aan een antennestrik met linten, en gekleurde kussentjes in jullie kleuren in de trouwbus.

Dit is overigens bij de prijs inbegrepen en worden dus geen extra kosten voor berekend.

 

Een chauffeuse met 23 jaar ervaring in de bruidsmode.

Patricia heeft ruim 23 jaar ervaring in de bruidsmodebranche en weet als geen ander jullie te begeleiden op deze prachtige dag. Ook Carlo is er natuurlijk helemaal voor jullie. Lees meer over onze PersonalTouch op de pagina foto’s en ervaringen.

Hoe stap ik in en uit de auto, wie zorgt er voor dat mijn jurk goed zit en eventueel de sleep goed ligt bij de fotoreportage, wat als er een vlekje op de kleding komt, bloemen en corsages ophalen, paraplu’s, een kleine lunch voor onderweg, een picknick tijdens het maken van de fotoreportage of wat dan ook.
We zijn er voor jullie.

 

De bus kan natuurlijk aangepast worden aan jullie wensen.

Wij passen de accessoires van de trouwbus graag aan bijpassend bij jullie themakleur.
Jullie mogen dat uiteraard ook zelf (laten) doen. Andere speciale wensen kunnen we bespreken en kijken of we daar een invulling aan kunnen geven.

Wij hebben een groot netwerk om ons heen.

Door onze ervaringen en ritten hebben wij een groot netwerk en kunnen we altijd belangeloos met jullie meedenken voor een goede bruidsfotograaf, weddingplanner, kapper etc.

Speciaal voor jullie hebben wij een Trouwvervoer Arrangement samengesteld.

Hebben jullie wensen of leuke ideeën? of wil je Trouwbus Tilburg korter of juist langer huren dan ons arrangement, bespreek dit dan tijdens onze persoonlijke ontmoeting, en we maken een offerte op maat voor jullie.

Nog twijfels? lees dan eens de ervaringen en bekijk de foto’s.

 

Offerte aanvragen? klik hier

WhatsApp chat WhatsApp ons