Foto’s & ervaringen

 

Op deze pagina plaatsen wij foto’s en ervaringen van bruidsparen / feestgangers van de door Trouwbus Tilburg gereden ritten.
Hiervoor vragen wij natuurlijk eerst toestemming van onze klanten.

Ook staan er recensies op de Facebookpagina en op ThePerfectWedding.nl.

 

9 september 2017
Trouwvervoer

Lieve Carlo en Patries,

Wauw , wat een mooi busje hebben jullie ! 
Wat een meerwaarde aan onze grote dag ! Iedereen was overdonderd.
Niet enkel over de schoonheid van het busje maar alsook over de service die jullie aanbieden.
Het was in 1 woord geweldig !
We willen jullie enorm hard bedanken voor die dag helemaal naar België te willen komen.
We kunnen het alleen maar aanraden voor iedereen die het overweegt het is meer dan de moeite waard !

Dikke chapeau voor wat jullie verwezenlijken ❤️

D & S

 

1 september 2017
Trouwvervoer Melvin, Marissa en Faye

 

Lieve Carlo en Patricia,

wij willen jullie bedanken dat Mr Yay ons op onze mooie dag heeft rond gereden. 
Nou ja Carlo reed en alles wat Carlo erom heen deed! 
In 1 woord geweldig, op Faye passen toen ze niet veel zin meer had om op de foto te gaan, verwennen met lekker drinken en een zakje chips, achter het stuur zitten van Mr Yay ze vond alles geweldig. 
Carlo belde zelfs bij mensen aan omdat Faye moest plassen.

Wij zouden jullie bij iedereen aanbevelen als trouwvervoer in eerste plaats om jullie mooie busjes maar zeker ook de service 👍

Heel veel liefs van Melvin & Marissa Nooijens-Verschuren en een dikke knuffel van Faye.

 

 

3 juni 2017
Trouwvervoer Familie van Hoof

“De Trouwbus was echt een toevoeging aan onze trouwdag. 
We hebben enorm genoten van de bus. 
Het was een relaxed begin van onze mooie dag.
Patricia stelden ons echt op ons gemak mede door haar prettige omgang en ervaring met trouwdagen.
Ook als we iets vergeten waren had ze het bij, zo was ik mijn lipgloss vergeten en viel een corsage uit elkaar waarvoor Patricia iets bij had om het te maken.
De bus is van alle gemakken voorzien en ziet er top uit!
Het was een genot om er in rond te rijden.
Voor ons was het perfect trouwvervoer waarmee we een onvergetelijk entree hebben gemaakt.” 

 

9 juni 2017
Trouwvervoer Wesley en Denise

 

9-6-2017
Wat een super dag hebben wij gehad. Mede door ons vervoer was de dag top! Overal was aan gedacht.. paraplu (want ’s ochtends regende het super hard!!) snoepjes voor de kindjes, drinken en zelfs even een doekje over de bus tijdens onze fotoshoot (wat helemaal niet nodig was, want hij was al mooi schoon!) 
Een gezellig praatje, fijn persoonlijk contact, Patricia weet precies met wie of wat voor soort mensen ze die dag te maken had! 
En dan niet te vergeten de “oppas-service” die zij op zich nam. Onze oudste was in het busje in slaap gevallen en Patricia wilde bij haar blijven zodat wij naar onze gasten konden. 
Kortom, een echte aanrader voor dat extra’s tijdens je bruiloft! 

Liefs,
Wesley Denise Jill en Femm

 

7 juli 2017

Trouwvervoer Pim en Celine

 

Lieve Carlo en Patricia,

Wij willen jullie hartelijk danken voor de fantastische rit met Mr. Yay en met Carlo op 7-7-17. 
Toen we bij jullie garage langskwamen om naar Mr. Yay te komen kijken, voelde het meteen goed. 
Jullie zijn heel hartelijk en willen alles tot in de puntjes regelen. 
Echt top.
De dag zelf was ook heel erg leuk, de champagne, de snoepjes voor de kinderen en de foto’s die Carlo nog van ons heeft gemaakt.
Carlo was zelfs een beetje de regisseur tijdens het maken van de foto’s.
Mede dankzij jullie hadden wij echt de leukste en mooiste dag van ons leven.

Groetjes Pim en Celine

7 juli 2017
Trouwvervoer Kevin en Cheryl

 

Heel erg bedankt voor de fijne rit tijdens onze trouwdag op 7-7-17 met Patricia en Mrs Coolpatty!

Het vervoer was echt tot in de puntjes geregeld. Overal was aan gedacht. 
We zijn heerlijk verwend en raden iedereen Trouwbus Tilburg aan.
Ook tussendoor heeft Patricia veel geholpen wat ontzettend fijn was!
Het was een dag om nooit te vergeten en dat komt zeker mede dankzij jullie. Het was een SUPER rit!

Liefs Kevin & Cheryl

 

 

21 juli 2017
Trouwvervoer Angela en Gerard

 

Patricia en Carlo zijn geweldig. 
Op laatst nog kunnen regelen dat Mr Yay en Carlo half uur eerder kwamen omdat foto locatie was veranderd. 
Op 21-07-2017 was onze dag. 
Het was mooie belevenis met 4 tjes.
De kinderen vonden Mr Yay geweldig en wij natuurlijk ook.
Maar ook Carlo hij hielp ons waar nodig was en zorgde voor drinken en wat lekkers.
Mede dankzij Mr Yay en Carlo was het een dag om nooit te vergeten.
Mooie foto’s gemaakt door mijn broer.

april 2017
Trouwvervoer Clemens en Linda

Beste Patricia

Heel erg bedankt voor het rijden in jullie mooie trouwbus op onze huwelijksdag.
Wij vonden het een succes dat je ons relaxed door Breda langs diverse locaties hebt gereden, door het bos, het Markdal en in de regen.
En wat fijn dat je Linda zo goed geholpen hebt met haar jurk. Het dubbelzijdige plakband heeft de bandjes van de jurk goed op zijn plaats gehouden de rest van de dag!

Ook onze zoon vond het geweldig. Hij heeft het er nog over en over dat hij zoveel snoepjes kreeg.

Nogmaals dank hiervoor!!

Met vriendelijke groeten,
Clemens en Linda

9 juni 2017
Trouwvervoer Rob en Angela

 

Lieve Patricia en Carlo,

Wat hebben wij genoten op onze dag, 9 juni 2017!

Mede dankzij jullie is onze dag écht de mooiste dag van ons leven geworden. Mr. Yay was het perfecte vervoer op deze dag. We begonnen de dag helaas erg regenachtig maar gelukkig klaarde het in de middag op 😊

Het vervoer is mede dankzij Carlo ontzettend goed bevallen. Carlo was zelf doorweekt, maar zoals hij zelf zei: “Ik hoef niet op de foto”. Geweldig om te zien dat hij letterlijk alles voor onze dag over had. Carlo heeft zich als een ware gentlemen gedragen 😉
Alles bij elkaar is het in één woord te omschrijven: PERFECT!

Bedankt voor alles! En jullie staan zeker op ons lijstje met aanraders voor de mensen om ons heen die nog gaan trouwen.

Groet,
Rob en Angela van Assouw

24 juni 2017
Trouwvervoer Johan en Nina

Lieve Carlo en Patricia,

Wat hebben jullie ons een onvergetelijke dag bezorgd!
Wij hebben ontzettend genoten tijdens de ritten met Mr Yay. Ook onze chauffeur, Carlo was helemaal top.
We hebben het als zeer persoonlijk ervaren, ook de gesprekken en afspraken van te voren.
Daarnaast kon alles geregeld worden. Tot in de puntjes was alles geregeld!
Heerlijke broodjes, lekker glaasje Prosecco en zelfs pleisters plakken was niet te veel gevraagd haha.

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!!!!

Veel liefs, Johan en Nina

8 juli 2017
Trouwvervoer Vanessa en Bart

Afgelopen zaterdag was onze mooie dag.
En Patricia stond paraat met het mooiste trouwbusje dat er bestaat, Mrs Coolpatty. 

Wat hebben we genoten van de relaxte ritjes.
Ook de kinderen vonden het geweldig! 
Patricia had alles tot in de puntjes geregeld. Echt super! 
Nogmaals bedankt Patricia!

Bart en Vanessa

2 juni 2017
Trouwvervoer Danielle en Patrick

Wat hebben een pracht dag gehad op 2 juni.
Het weer was geweldig en nog geweldiger was  
jullie trouwbus. Echt prachtig.
Toen wij voor 
het eerst gingen kijken waren gelijk ondersteboven van en zeker het contact met Patricia ging was echt super.
Jij bent een top vrouw en Carlo een top man.
Wij hebben door jullie echt kunnen genieten samen met de jongens.
De foto’s zijn super geworden.
Bedankt voor alles lieverds

26 mei 2017
Trouwvervoer Johanna en Michel

Wat een mooi dag!
We waren op zoek naar een vintage brocante VW bus en gevonden.
We hadden geluk want Trouwbus Tilburg was eigenlijk al niet meer beschikbaar op onze grote dag, echter hebben ze sinds kort een 2e bus.
Mr Jay is de meest romantische bus en heeft op onze grote dag tot een plaatje gemaakt!
Meteen een leuke klik met Patricia en Carlo die goed hebben geluisterd naar al onze wensen!
Bedankt lieverds!
We raden iedereen aan om niet verder te zoeken en je vervoer bij Trouwbus Tilburg te regelen!…daar krijg je geen spijt van!


20 mei 2017
Trouwvervoer Sharon en Egbert

Trouwbus Tilburg was echt super trouwvervoer op onze grote dag!
De bus paste prachtig bij ons thema en onze trouwlocatie. Iedereen was echt erg enthousiast!
Ook onze chauffeuse Patricia was super gezellig en heeft ons veilig naar onze trouwlocatie gebracht!
Nogmaals bedankt, wij zouden het iedereen aanraden! 

21 juni 2017
Trouwvervoer Leanne en Martijn.

Hoi Patricia, 

Wat hebben wij een fijne dag gehad. En wat voelde het speciaal om rondgereden te worden in zo’n mooie VWbus! Martijn kon er in de loop van de week niet over uit dat ik het geheim heb gehouden dat jij aan zou komen rijden. 

Hartelijk bedankt voor alle goede zorgen, de drankjes, de veiligheidsspelden, de snoetenpoetsers en de heerlijke onbezorgde rit!  

Heel veel liefs, 

Leanne & Martijn van Beek 


26 mei 2017

Trouwvervoer Vera en Robin

Hee Patricia,

De mooiste dag dat was het zeker!! En daarbij hoort natuurlijk ook het perfecte vervoer.

In het mooi unieke busje, wat mooi was aangekleed en versierd. En niet te vergeten de geweldige chauffeur die overal op voorbereid was en precies wist op welke locatie ze het busje moest parkeren voor de mooiste foto’s.

Onze gasten konden niet uitgepraat raken over hoe mooi, leuk en speciaal de trouwbus was.

Wat ook erg belangrijk was is de ruimte die je achterin hebt. Ik als bruid kon gemakkelijk zitten en in -uitstappen.

Ontzetten BEDANKT!! voor de mooie rit die we mee mochten maken. Hij paste precies bij ons plaatje van deze speciale dag!!

Robin & Vera

22 mei 2017
Trouwvervoer Fiona en Brian

22 mei 2017 was onze grote dag.
We hebben zo genoten van COOL Patty, een heerlijk geluid, zo stijlvol en romantisch van binnen en buiten.

Patricia, een vrouw met passie voor haar werk, vol liefde en zorgzaamheid.
een helpende hand als dat nodig is, wat wil je nog meer.

Heerlijk binnen door naar onze trouw locatie, en dan echt binnen door. Het was zo mooi. Een extra rust moment op de emotionele dag. Zelfs de kids hebben genoten van de rit.

12 mei 2017

Trouwvervoer Michelle en Manon

Lieve Patricia,


Toen je ons had uitgenodigd om de bus in het echt te komen bekijken waren wij helemaal verliefd.
12 mei was het eindelijk zover! De vlaggetjes in de bus zelfs aangepast naar Mrs and Mrs 💪😊.
Van snoepjes en drinken voor de kids tot lekkere champagne voor ons !
Wat hebben wij genoten van dit ritje en het resultaat van de foto’s uiteindelijk!
Bedankt voor alles !

Liefs van Manon en Michelle van Lent!

6 mei 2017

Trouwvervoer Charlotte en Menno

Lieve Carlo & Patricia, 

Wat hebben wij genoten van een onbezorgde rit naar onze trouwlocatie kasteel Heeswijk.
Het is prachtig om geheel in stijl met alle luxe (van Prosecco tot snoepjes en drankjes voor de kinderen) zo je trouwdag te kunnen beginnen.
Carlo is een lieve,  vriendelijke chauffeur die ook nog graag meehelpt en meedenkt (van spenen halen voor onze jongste zoon tot het inschenken van de Prosecco die we anders misschien wel helemaal vergeten waren!).
Hartelijk dank voor de goede service en zorg in de prachtige mr. Yay! 

Liefs, 

Charlotte en Menno Pietersen 

24 mei 2017
Trouwvervoer Corrie en Jan

Leuk trouwvervoer, zeer behulpzame en gezellige chauffeuse. Ik zou het zo weer doen.


Galavervoer

Carlo heeft mijn dochter en haar vrienden woensdag gereden naar het gala.
Het was geweldig.
Alles is super goed geregeld.
Zeker een aanrader

 

 

 

Galavervoer

Hoi Patricia,

Het was in één woord GEWELDIG!!!!!!!!!!!
De meiden en de papa’s en mama’s hebben genoten.
Onze hartelijke dank voor jouw enthousiaste bijdrage.

Er staat een heel leuk artikel online met foto op ed.nl/eindhoven/afscheid-in-stijl-op-gala-van-het-eckart-college-in-eindhoven en volgens mij ook op ad.nl
Je kunt ook via google: ed.nl  eindhoven

Groetjes, Marianne Wijers

 

21 april 2017
Trouwvervoer Lody en Stefan

Wat een geweldig mooie dag hebben wij mogen beleven!!
Patricia…wij hebben jou leren kennen als een hele leuke en vriendelijke vrouw welke er alles aan doet om onze dag compleet te maken.
Hoe jij met alles en iedereen omgaat….onze complimenten en bedankt voor alles!!

 

18 februari 2017
Trouwvervoer Christel en Paul

Inmiddels zijn we al 3 maanden getrouwd en nog steeds horen we complimenten over het leuke busje wat we hadden als trouwvervoer! Daar zijn wij het als bruidspaar ook meer dan mee eens.

Een leuk busje en een perfecte lieve gastvrouw, want de omschrijving chauffeuse doet je te kort. Je denkt aan alles. Uitleg hoe je het charmantst kunt in en uit stappen. Even de trouwjurk goed leggen voor de foto. Heeft de fotograaf een handje extra nodig? Haarspeld uit gevallen? Geen probleem! Niks is te gek.

Nogmaals enorm bedankt! En zullen je zeker aanraden.

 

Trouw/ familie-vervoer Gerrit en Deborah

Wat een geweldige mensen Carlo en Patricia!!! Prachtige bussen!!


Fotograaf Yardena Golverdingen

Trouwbus Tilburg is gewoon fantastisch, uniek en heel bijzonder!

 

Shirley Boonstra weddingplanner/ceremoniemeester bij Happily Ever After Weddings

Wat een lieve mensen en wat een fantastische busjes
Mr. Yay heeft het geweldig gedaan vrijdag en Carlo ook! Bedankt voor de topservice!

 

Feestrit april 2017

Hele leuke middag gehad met onze 50 jarige Ad. Mooie Route langs familie en vrienden van Ad.

Patricia bedankt we hebben genoten.!

 

Fotograaf Marlies Dekker

Als bruidsfotograaf een dag met Patricia op pad gemogen in het Brabantse Tilburg … wat een heerlijke, vrolijke, ontspannen dame om mee samen te werken… alles tot in de puntjes verzorgd en zeer flexibel! Denkt graag met je mee en is een verrijking van je dag als bruidspaar zijnde!
Patricia ik hoop nog vaak als bruidsfotograaf met je op pad te gaan 🙂 Tot in 2017!

 

7 april 2017
Trouwvervoer Jenny en Niels

Hoi Patricia!
Wat was het een geweldige mooie dag in jou busje!
Prachtige foto’s goeie hulp en vooral erg leuk met de kindjes samen!
Alles was perfect! een lieve gastvrouw in een super mooi en gaaf busje waar we nu nog reacties over krijgen!

November 2016
Trouwvervoer

Wij hebben een super ochtend gehad met Patricia in de trouwbus! We keken enorm uit om met dit leuke busje foto’s te gaan maken en om hiermee naar het stadhuis te rijden.

Patricia was enorm enthousiast en hielp ons overal mee. In het busje lagen dekentjes (fijn, want het was KOUD!) en na de ceremonie stond ze klaar met een lekker flesje champagne.

Ook tijdens het maken van de foto’s hielp ze met het goedleggen en tillen van de jurk. Na de trouwdag kregen we nog leuk wat fotootjes via whatsapp doorgestuurd.

Veel meer kan ik er niet over kwijt. Onze ervaring met Trouwbus Tilburg was alleen maar positief!


Mei 2016
Trouwvervoer

Patricia van Trouwbus Tilburg denkt aan alles! 

De Vintage Volkswagen bus is van zichzelf al prachtig maar wordt nog helemaal afgestyled in de gewenste kleur. Water en bubbels mee, zelfs naald en draad aanwezig om mijn jurk nog even vast te zetten.
Wat een service!

 

20160505_142018

Anoniem

Hele toffe en ontspannen dame die luistert naar je wensen maar ook tips uit haar ervaring deelt.

2 september 2016
Trouwvervoer Denise en Michael

Wij hebben onze trouwdag mogen verrijken met geweldig vervoer en enorme gastvrijheid van Patricia.
Patricia doet alles om je te ontzorgen en je dag een succes te maken.
Goede voorbereiding, fantastische sfeer op de dag zelf en een schitterend busje.

Kortom top vervoer en een absolute aanrader!

 

 

9385letsch

1 oktober 2016
Trouwvervoer Jolanda en Michel

Patricia heeft onze dag onvergetelijk gemaakt.
De reis van Rotterdam naar Dordrecht en vervolgens naar Heeswijk Dinther was super, de aandacht die er wordt besteed aan de bus, de kleine details zoals een flesje water aan alles wordt gedacht.
Ze heeft zelfs onze fotograaf ondersteund.

In een woord, Top!

26 augustus 2016
Trouwvervoer Stephanie en Pedro

Wij hebben trouwbus Tilburg op onze bruiloft geboekt en geen moment spijt gehad!
Hij paste niet alleen perfect in ons boho thema, de chauffeuse die je erbij krijgt,Patricia, is echt onwijs lief.
Alles was aanwezig.
Het was die dag 30 graden maar overal was aan gedacht!
Waaiers (passend in ons thema) flesjes water, chips en spekjes voor de kids (voor ons ook wel fijn wat zoutigs met die hitte)
En het is weer eens wat anders dan anders! Het levert prachtige plaatjes op!

Wat ons betreft een aanrader!


9 september 2016
Trouwvervoer Sabine en Siemen

Lieve Patricia,

Inmiddels zijn we alweer een maand getrouwd en genieten we nog volop na.Het was erg fijn om jou er bij te hebben op deze bijzondere dag.
Je hulp en persoonlijke aandacht hebben we enorm gewaardeerd.
Het is erg fijn dat je weet wat belangrijk is op zo’n dag en dat jezelf kunt verplaatsen in de ander. Daarbij merk je echt je ervaring op dit gebied.
Alles was vanaf het begin tot het eind erg goed verzorgd. Drankjes en snoepjes onderweg en als afsluiter een glaasje bubbels waarmee we geproost hebben op de feest locatie.
We hebben geen seconde spijt gehad van de keuze voor jou trouwvervoer.
Jou busje heeft onze dag compleet gemaakt:)
Een aanrader voor iedereen!

Liefs Sabine & Siemen van Niersen

160909-137-2  160909-140

 

10 september 2016
Trouwvervoer Ellen en Carlo

Het is alweer een maandje geleden dat we getrouwd zijn. Mede dankzij jou hebben we een geweldige dag beleefd.
Toen je aan kam rijden (je was er heel mooi op tijd) wisten we niet wat we zagen. Zo mooi had ik het me niet voorgesteld en onze kinderen waren dol enthousiast. Alles tot in de puntjes verzorgd.
Glaasje bubbels (ook voorde kindjes), snoepjes, bellen blaas etc.
Het was helemaal compleet. En wat ons nog het meeste bewonderde is je ongelofelijke gastvrijheid en enthousiasme.
Heerlijk !!! Een echte aanrader voor iedereen.

 

Nogmaals hartelijk dank dat je hebt bijgedragen aan deze onvergetelijke dag voor ons.

 

bus

 

23 september 2016
Trouwvervoer Sabine en Martijn

Het was geweldig! Samen met mijn hele gezin hebben we genoten van het prachtige busje en van jouw gastvrijheid, rust en enthousiasme. Dank je wel voor alles.

1

 

3 augustus 2016

Trouwvervoer Kirsten en Bas

Hoi Patricia,
We hebben jou al een berichtje gestuurd met wat leuke foto’s van onze trouwdag, maar we wilden jou nogmaals enorm bedanken.
Op onze dag was je voor mij als bruid een reddende engel in de regen.
Je had een paraplu bij de hand en liep de hele dag achter mij aan om m’n jurk omhoog te houden en mijn haren goed te doen.

Wij dachten alleen een chauffeur te krijgen met veel enthousiasme.

Nou… Jij bent veel meer dan dat!
Jij bent iemand die er verstand van heeft en ervoor zorgt dat wij als bruidspaar de hele dag goed verzorgd zijn en in het middelpunt staan!

Nogmaals super bedankt.

Dikke kus van Bas en Kirsten Salfischberger

1 2

 

23 juli 2016

Trouwvervoer Marlijne en Patrick

Als er een ding onze fantastische trouwdag compleet heeft gemaakt dat is het wel de Trouwbus Van Patricia.
Afgezien van het feit dat het gewoon een super mooie bus is die qua stijl helemaal paste bij onze bruiloft was het vooral ook super gezellig om met Patricia als chauffeuse naar de verschillende locaties te gaan.
We hebben heel wat afgelachen in de bus en we denken allebei met super veel plezier terug aan de gezellige ritjes in haar mooie Trouwbus!

Bedankt voor de toffe dag lieve Patricia!

Lief, Patrick, Marlijne & Loet!

jessica-fotografie-340 jessica-fotografie-322

 

25 juli 2016
Trouwvervoer Laura en Wilco

Wij hebben echt een super ervaring gehad met de Trouwbus, we waren heel erg tevreden en het busje zag er geweldig uit! Zeker een aanrader.

 

8 juli 2016

Trouwvervoer Guido en Manon

 

Hoi Patricia,

Het is alweer 5 weken geleden dat we zijn getrouwd, maar nog steeds denken wij terug en deze geweldige dag.
Patricia is een super spontane en lieve vrouw die aan alles denkt.
Haar bus is TOP.
Wij hebben echt een heerlijke rit gehad en hebben van alles genoten.
Aan alles wordt gedacht. Lekker gesnoept en iets lekkers om te toasten was ook aanwezig! GEWELDIG!

Patricia, super bedankt voor alle goede zorgen.
Wij zijn super blij dat we jou VW busje hebben gekozen als trouwvervoer!

Groetjes Manon & Guido Dirks

1

11 juni 2016
Trouwvervoer Ailsa en Roel

We hadden de Trouwbus geboekt voor onze fotosessie en ons te brengen naar de trouwlocatie.
Patricia kwam ruim op tijd dus waren die zorgen al snel weggenomen!
We namen nog een keer snel door welke plaatsen we aan wilde aan doen en doordat Patricia Tilburg uit haar broekzak kon had ze nog goede aanvullingen hoe we het beste naar de verschillende plaatsen kon rijden.
Bij het aan bellen bij de voordeur van de bruid miezerde het een beetje maar daar had Patricia al rekening mee gehouden en had al een paraplu bij haar.
Gelukkig hadden we die maar 5 min nodig want daarna was het weer een stuk beter geworden.


Nou daar gingen we dan in de trouwbus, we hadden genoeg bekijks van omstanders door de bus en dat is toch de bedoeling op zo’n dag.
Lekker achterover zitten genieten van de rit.
We hoefde geen zorgen te maken dat we nog aanwijzingen moest geven aan Patricia – van ”nee hier links ,en dan hier rechts”. Nee lekker genieten van elkaar.
Ook was het geen punt voor Patricia om ergens te parkeren waar het eigenlijk niet mocht.
Wat een mooie rit was het geworden, nog op een plaats een proseco geopend die Patricia bij zich had in de bus.
Ze maakte er echt een top rit van op die dag.

We willen je hier bij nog eens bedanken voor de mooie dag.
Ailsa en Roel (11 juni 2016)

zelf 1

16 juli 2016
Trouwvervoer Deborah en Joeri

13900267_10207026412959556_6885221333614071954_nPatricia is een zeer lieve en mee levende persoon!
Haar trouwbus is prachtig!! Ze reed maar liefs van Tilburg tot Belgie voor ons!
Ook super leuk dat ze de bus aankleed in je eigen kleuren thema!
Bedankt Patricia voor deze mooie dag!
We zijn super blij dat je we jou VW busje uiteindelijk als trouwauto kozen!!

 

 

 

 

 

 

22 juli 2016
Trouwvervoer Ellis en Erik

Wij zijn vrijdag enorm verrast met deze prachtige bus van Patricia!
Meer dan alleen vervoer, het was relaxen en genieten tijdens de ritjes! En aan alles was gedacht!
De jongens vonden het prachtig (vooral de snoepjes;) het was een feestje!!

Dank je wel voor de goede zorgen Patricia!

20 mei 2016
Trouwvervoer Jill en Daan

Het is inmiddels alweer ruim twee maanden geleden dat we zijn getrouwd, maar nog elke dag denken wij terug aan deze mooie dag, die mede door Patricia zo relexed begon!

Trouwbus 1 Een praatje in de bus, hulp bij het maken van de foto’s (het miezerde een beetje, ze had zelfs aan een paraplu gedacht!) en tevens hield ze contact met onze ceremoniemeester zodat we aankwamen toen alle daggasten ons stonden op te wachten!

Uiteraard is de bus prachtig van binnen en buiten en dat heeft een aantal super gave, romantische en gekke plaatjes opgeleverd!
Patricia, we zijn je erg dankbaar!

Groetjes Jill en Daan

 

IMG-20160520-WA0000

15 juli 2016
Trouwvervoer Franka en Dave

Afgelopen vrijdag was onze bruiloft en hadden we ons vervoer door Patricia van Trouwbus Tilburg.
Ze ging mijn toekomstige man en onze zoon ophalen en stond daarna bij mij voor de deur. Onderweg een gezellig praatje en bij de fotolocatie nam ze onze zoon onder haar hoede zodat de fotograaf ook foto’s van ons tweetjes kon maken.
Wij hebben echt genoten van ons ritje en de mensen op onze bruiloft vonden de bus supermooi!
Bedankt!

2 juli 2016
Trouwvervoer Janneke en Bram

Hoi Patricia,
Afgelopen zaterdag was jij met jouw trouwbus aanwezig op ons trouwfeest. Wat hebben we genoten!!
Ik wil je bedanken voor je vriendelijkheid en prettige benadering naar de kinderen toe!
Je had overal aan gedacht, alles was aanwezig om het feest zo mogelijk nog groter te maken!
We denken met een heel warm gevoel terug aan jou en deze mooie bus.
We kunnen niet wachten om de bus weer terug te zien komen op de trouwfoto’s!

Groetjes Bram en Janneke Benjamin, Eden & Jonah

1 juni 2016
Trouwvervoer Linda en Barry

Lieve Patricia, we willen je bedanken voor jullie bijdrage aan onze mooie trouwdag! De trouwbus was supermooi en de gasten waren erg verrast. Wat staat ze mooi op de foto’s!
Jij ook bedankt voor je hulp!
De rit was gezellig en je bent zo behulpzaam!! je bent een topper!
Groetjes, Linda en Barry

1

24 juni 2016
Trouwvervoer Nick en Kim

Patricia, mede dankzij jou en je mooie Trouwbus hebben wij een schitterende bruiloft gehad. Wat verzorg jij bruidsparen een geweldige ervaring door de decoratie in de bus aan te passen aan het kleurthema, de ontspannen ritten van locatie naar locatie maar natuurlijk ook je eigen vriendelijke en zorgzame karakter. Wij zijn erg blij dat we voor Trouwbus Tilburg gekozen hebben en ik verwacht dat je straks met de tweede Trouwbus veel meer mensen een geweldige dag kunt bezorgen! Bedankt!!

bruidsfotografie-tilburg-45

 13 mei 2016
Trouwvervoer Esmeralda en Johan

Lieve Patricia,

Bedankt voor de goede zorgen en voor de onvergetelijke dag in die prachtige bus!

Bedankt voor alles

1 april 2016
Trouwvervoer Mieke en Ralph

De trouwbus is voor ons één en al verwennerij!
Betrouwbaar, fijn 
contact, erg attent en denkt aan alles.
Gezellig muziekje aan, 
heerlijk geluidje van de bus, bank zit lekker, veel lekkers op perfecte momenten.
Patricia straalt echt plezier uit als ze haar bus 
rijdt. Een hele gepaste gezellige chauffeuse!
Echt geen aanvulling te bedenken!

Tot over 12,5 jaar.

Trouwvervoer Mark en Kirsty

Al vanaf het moment van het boeken was alles perfect geregeld.
Goede communicatie, heldere maar flexibele afspraken zodat onze wensen helemaal verwezenlijkt konden worden. De trouwbus was qua styling/inrichting prachtig aangepast op ons thema en geweldige hulp van Patricia (eigenaar en chauffeur) gedurende de hele dag.
Geweldig!

15 oktober 2015
Trouwvervoer Sandra en Ruben

15 oktober onze trouwdag!
‘N druilige dag. Ondanks dat n perfecte dag/ weekend. Trouwbus Tilburg was hier dan ook zeker deels debet aan.
Wij vierde onze trouwdag in twee dagen, hier is Trouwbus Tilburg flexibel mee omgegaan.
Tijdens de (koude) foto shoot onze kinderen mee opgevangen en samen met hen al gelucht in de bus zodat wij ongestoord de shoot konden afronden.

Al met al goede service, bedankt!

DCIM100MEDIA

 

 

25 september 2015
Trouwvervoer Eva en Reg 

Op 25 september was onze bruiloft. Wat hebben we er lang naar uitgekeken en wat was het een mooie dag!

Eerst gingen we foto’s maken. Patricia en haar bus waren er ook bij, Patricia was een super chauffeuse! Ze hielp echt overal mee. We hadden onze 2 kids ook bij en ze was hier heel leuk mee. Toen de fotoshoot wat uitliep en de ceremoniemeesters ( die er als oppas bij waren) eerder weg moesten, paste zij zonder problemen op. Ze had lekker drinken en spekjes bij. Ook voor ons zorgde ze goed, helpen met de jurk, meedenken met waar de bus moest staan voor de foto’s. Allemaal geen probleem!

Een paar dagen later kregen we nog foto’s die ze zelf gemaakt had doorgestuurd, wat erg leuk was.

Patricia, nogmaals  heel erg bedankt!!

 

Reg en Eva van Tichelt

 

r en e

 
28 augustus 2015
Trouwvervoer Channou en Stijn

Lieve Patricia,

Wat een mooi, warm & lief mens ben jij!
We zijn je zo enorm dankbaar voor alles, het ontvangen en geruststellen van ons ( twee zenuwpezen), het mee lachen en het mee maken van onze foto’s, de gezellige autoritten en vooral je tijd en gezelligheid!

We mogen en kunnen zeker zeggen: thanks for making our day one to remember… 

With Love, 
Mr. & Mrs. Van Eijndhoven

11218155_970985846298054_1166375841118571981_n

7 augustus 2015
Trouwvervoer Sandra en Stijn. 

En dan ineens is het zover….de dag van onze dromen.
De laatste voorbereidingen zijn gedaan en op de avond voor je bruiloft als je nog één keer checkt of alles geregeld
is ontvang je een lieve sms van patricia: “bus staat glimmend en getankt klaar.
Koelkast gevuld met koude drankjes en zon besteld. Tot morgen!” De sms tovert een lach op ons gezicht,
check dat zit goed. 

En precies dat is wat Patricia met trouwbus Tilburg doet…. 
Een lach en super service.

Goedlachs, ontspannen, bemoedigende woorden, aan alles gedacht, hulp bij het foto’s maken,
(zelfs mee naar de wc), jurk goed doen, bloemen vast houden…en ga zo maar verder. 

In de bus is er van alles te snoepen en drinken, zelfs op een hete dag als bij ons, is het drinken koud,
is het niet te warm in de bus en hebben we lol.

Ook tijdens de ceremonie helpt ze (want uiteraard mocht die gezellige vrouw daar van ons bij zijn)….
de muziek start niet, hup, Patricia rent naar binnen en zorgt dat deze het doet.

Oog voor detail, zichzelf aanpassen, een bus om u tegen te zeggen…..daar mag je trots op zijn!

En zelfs de dag erna denkt Patricia aan ons…..ze stuurt foto’s door van ons met de bus,
uitzinnig van geluk en nieuwsgierigheid kijken we…. en weer weet ze een lach op ons gezicht te toveren.

Dank voor al je goede zorgen!!

Liefs Stijn en Sandra

 

SandraStijn-1017

SandraStijn-1065

 

 

 

 

 

 

 

25 Juli 2015

Trouwvervoer Ilse en Mark 

Wij hebben Patricia tijdens een love & marriage beurs ontmoet. We waren meteen helemaal weg van haar
trouwbus. We hebben 4 kinderen, daarom was het voor ons een perfecte uitkomst om Patricia te boeken.

Op de dag zelf was het stormachtig weer “DE zomerstorm” van 2015.
We waren blij dat we heerlijk in de trouwbus konden zitten.
Het was heel gezellig samen met de kindjes en Patricia achter het stuur.
Ze had overal aan gedacht. Snoepjes, chipjes, drinken, snoetedoekjes you name it ze had het. 

En niet alleen van dat smerige eetgerei wat vlekken geeft nee popcorn etc echt goed over nagedacht.
De fotograaf had allerlei wensen met het busje, Patricia die deed het allemaal gezellig mee. 

Patricia was tijdens onze fotosessie niet alleen de chauffeuse maar ook een beetje de oppas.

Mede dankzij Patricia is onze dag echt geweldig geweest.

Heel erg bedankt Patricia.

IMG_4275a

Anoniem bruidspaar

Super service, weet precies wat je nodig hebt als bruidspaar en denkt al voor je vooruit!
Patricia is erg enthousiast en denkt mee met je grote dag.
Absoluut een aanrader!

11 september 2015
Trouwvervoer Laura en Rudy

We hebben een super dag gehad!!!
Mede dankzij de geweldige service van Patricia.

IMG-20150915-WA0002

IMG-20150919-WA0003

 

 

 

 

 

 

 

18 september 2015
Trouwvervoer Marsha en René

1a

Hoi Patricia,
Onze bruiloft was daadwerkelijke de perfecte dag.
Daar heeft Patricia met haar prachtige trouwbus zeker aan bijgedragen.
De bus ziet er fraai uit en was speciaal aangekleed in de themakleuren van onze dag.
Patricia is goed gezelschap en erg flexibel en behulpzaam tijdens het maken
van de foto’s.

Absoluut een aanrader!

Marsha en René

 

30 mei 2015
Trouwvervoer Melanie en Kenny

Geweldig mooie dag gehad op 30 mei , met uitstekend verzorgd vervoer en de super gezellige chauffeuse Patricia. 
Aan alles wordt gedacht, zelfs onze themakleur teal kwam ook terug in de aankleding van het busje!
Patricia brengt je overal naar toe voor de fotoshoot (zelfs in weilanden ),
denkt mee en begeleidt ons perfect!

Trouwbus Tilburg is zeker aanrader!
Bedankt voor alle goede zorgen Patricia!

Trouwbus Tilburg 1

 

19 juni 2015
Trouwvervoer Yvonne en Tom

Hoi Patricia,

19 juni zijn Tom en ik getrouwd, en mede dankzij de VW Trouwbus en de goede service van Patricia was het
een fantastisch dag. 

We hebben van ieder moment genoten!!
Buiten de geweldige uitstraling van het trouwbusje was ook de service helemaal top geregeld:
Hulp bij het foto’s maken, trouwboeket vasthouden (haha), drankjes in de bus, dekentje in de bus enz.
Echt alles was super geregeld en van alle luxe voorzien!

Heel erg bedankt!

Groetjes, 
Tom & Yvonne Jansen

3

4

 

 

 

 

 

 

 

12 juni 2015
Trouwvervoer Sabina en Stephan

Mocht je bij deze recensies kijken omdat je twijfelt. Niet verder twijfelen maar gewoon doen!
12 juni hebben wij een fantastische trouwdag gehad met Patricia en de bus. Ze heeft enorm voor ons gezorgd. 
Het was super warm weer en tijdens de foto’s kwam Patricia langs met een glaasje water.
Ook aan andere versnaperingen geen gebrek.

Dank je wel Patricia. Het was super!



20 juni 2015
Trouwvervoer Judith en Patrick

Patricia, wat hebben we genoten van je prachtige bus.Onze kids vonden het een groot avontuur,
kindercampagne, popcorn, op ieder plekje in de bus hebben ze gezeten!
En in alle kastjes gekeken

Heel speciaal dat je je bus in onze kleuren aangekleed hebt.

Super bedankt voor je spontane hulp bij het foto’s maken. We hebben genoten van je passie en enthousiasme!


Liefs Patrick en Judith

 

View More: http://fotograafbruiloften.pass.us/bruiloftjudithpatrick

View More: http://fotograafbruiloften.pass.us/bruiloftjudithpatrick

 

 

 

 

 

 

 

21 mei 2015

Trouwvervoer Joyce en Stefan

Op donderdag 21 mei 2015 was het dan zover, onze bruiloft. We hadden op deze dag de trouwbus gehuurd en daar hebben we geen moment spijt van gehad.

Patricia is geweldig. We hadden ons geen betere chauffeuse kunnen voorstellen! Ze is supervriendelijk en daardoor was het ook erg gezellig in de bus. Daarnaast is ze ook erg behulpzaam, want ze heeft ook nog eens een aantal keren meegeholpen met mijn trouwjurk.

En wat betreft de details: overal was aan gedacht. Wij hadden als themakleur rood, en daar waren de accessoires in de trouwbus op aangepast, fantastisch!

Wij kunnen het iedereen aanraden om de trouwbus te huren!

Patricia bedankt!!

Stefan & Joyce van Eulem

IMG_1060

 

 18 mei 2015

Trouwvervoer Yvonne en Koos

 

18 mei 2015 is onze dag. In het huwelijk getreden in Geldrop en een mooi feestje gevierd op Strijp S in het Ketelhuis en mooi romantisch en schitterend vervoerd door een waanzinnig mooie T2 bus genaamd Trouwbus Tilburg.
Alles was mooi geregeld en super tevreden over ons trouw vervoer, een schitterende gastvrouw Patricia bedankt.

11311677_463596767127452_545119017_n

11329727_463595997127529_1254279013_n

23 april 2015

Galavervoer in Tilburg


Gala TilburgAfgelopen donderdag was het dan zover het Gala !
Patricia kwam 18.00 de straat inrijden en gelijk stonden er enthousiaste buren buiten om de Bus te bewonderen.

De drie jongens en twee meiden waren er bijna klaar voor, totdat bij 1 van de meiden de split van haar jurk verder scheurde….. Niet getreurd Patricia is van alle markten thuis dus hup kastje open en naald en draad erbij
Daarna lieten ze de kurken knallen en aan de bubbels, zo klaar voor vertrek.


Patricia hartstikke bedankt voor de super leuke rit naar het Gala.

 

20 oktober 2014

De ‘meidenrit’ van de 2 uur gratis vervoer gewonnen door Evelien

 1Ik was de gelukkige winnares van de 2 uur gratis vervoer met de Trouwbus. Mijn moeder, zus en haar dochter en natuurlijk onze eigen 2 meiden gingen mee.

Wat hebben we een gezellige middag gehad!

Heerlijk aan de rand van de bossen wat gedronken en gegeten, gekletst, kids spelen in de speeltuin. Het ritje door Oisterwijk bracht veel bekijks!

Lieve Patricia, dankjewel voor de gezellige middag. We hebben het super leuk gehad! En jou wens ik vele gezellige ritten toe met de Trouwbus!!!

Kus, Evelien

27 september 2014

Trouwvervoer Linda en Daniel

 

Na al een geweldige bruiloft in Portugal, wilde we het in Nederland toch ook in het klein overdoen.

Omdat onze oudste zoon ( 3 ) helemaal weg is van VW busjes was de keus snel gemaakt.
maar wat een geweldige service ! Zelfs van te voren een proefritje gemaakt naar de locatie.
De dag zelf was geweldig, mooi weer, en de bus ook aangekleed met fuchsia roze accessoires wat bij ons terug kwam.
Heerlijke snoepjes/ chipjes voor de kindjes en een perfecte chauffeuse waardoor de oudste als een blok in slaap viel onderweg van de kerk naar de locatie !

Dank je wel Patricia, het was een dag om nooit te vergeten !

 Linda en Daniel

5 juni 2015

Trouwvervoer Femke en Tom

Wat hebben we genoten op onze trouwdag op 5 juni!!
Patricia had gezorgd voor een mooie aankledingvan de bus in de kleur mint, volgens ons thema van de dag. Gezellig gekletst onderweg en ondertussen wat gesmikkeld en gedronken in de bus.

Super bedankt Patricia, voor deze perfect verzorgde dag namens Tom en mij, ook voor je hulp met mijn jurk tijdens het foto’s maken.

 

 

97_7003322

98_7003338

 

 

 

 

 

 

 

24 april 2015
Trouwvervoer Sandra en Marc

Wij hebben een prachtige dag gehad dankzij deze prachtige bus en zijn geweldige chauffeuse! 
Overal was aan gedacht!!

Dus ga je trouwen of wil je opvallen op een gala, twijfel niet maar gewoon boeken en genieten!!!

S en M 4

7 maart 2015

Feest en verrassingsrit voor Eveline in Ibizastyle

 Wat een feest!!! De Trouwbus Tilburg is echt een fantastische belevenis.
Ik werd door mijn lieve vriendinnen verrast met een ritje naar Rotterdam in de Trouwbus, die voor de gelegenheid door Patricia was aangekleed in Ibizastyle.
Een comfortabele rit, veel lekkers aan boord, Patricia aan het stuur en super mooi uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Patricia enorm bedankt voor de onvergetelijke rit in jouw onwijs gave bus!
41

 

 

 

 

 

 

27 maart 2015

Trouwvervoer  Lindy en Brenda

 

Het contact vooraf met Patricia was al fijn. Aan alle details werd gedacht, waar wij zelf niet eens aan dachten. 
Na een drukke ochtend was het heel leuk en fijn om een momentje met tweeën in de bus te hebben. Het was echt een moment van genieten en stil staan bij de mooie dag. En wat een mooie aankomst met het busje op de markt! Het busje is echt prachtig! Je ziet echt dat hier heel veel liefde en passie in zit.
Dankjewel! 
Groetjes Lindy en Brenda

 

10 oktober 2014
Trouwvervoer Daphne en Robert

10 oktober 2014. Een dag om nooit te vergeten. De bus van Trouwbus Tilburg paste helemaal in het plaatje.

De verzorging was TOP geregeld en al met al wat het een unieke ervaring!

Trouwbus Tilburg was voor ons meer dan alleen maar trouwvervoer. Het was een ervaring op zich!

 

Zeker een aanrader voor alle bruidsparen die ervan houden om in de watten gelegd te worden.

 

Robert & Daphne

Bus-met-bruidspaar Robert en Daphne  20141010_135125

 

29 augustus 2014

Trouwvervoer Sascha en Guus


Ik, als bruid wilde mijn aanstaande man graag verrassen op onze trouwdag door leuk vervoer te regelen.
Brainstorm, waar kan ik dit vinden? Een bericht op Facebook zonder al te veel resultaat. Dus googlen.

En daar vond ik Trouwbus Tilburg. Na een belletje kreeg ik een enthousiaste Patricia aan de telefoon. 
Nog wat berichten volgden en of ik wilde komen kijken? Graag! Dus ik naar Waalwijk, want de bus stond daar nog om klaar te maken voor het allereerste gebruik. Mijn kleurwens rood was ook zo geregeld, een rode roos, rood lint, kussens en de snoepjes. 
Dit is een voorbeeld van de persoonlijke hulp van Patricia.

De dag zelf: vrijdag 29 augustus 2014.

Eerst de verassing voor de bruidegom, die ondertussen al wist dat het trouwbus Tilburg was, hij vond het een hele mooie bus.
Mijn zoontje ook, zeker met de snoepjes die hij mocht pakken.
De rit zelf is heel goed verlopen! We hebben in de bus romantisch samen kunnen zijn, gezellig kunnen kletsen met Patricia.
Ik kan niet anders zeggen: ze is van alle gemakken voorzien, kind vriendelijk en bereid om te helpen (wc bezoek, het setje garen).

Voor ons een geslaagd en primeur ritje met deze mooie Volkswagen trouwbus!

Echt een aanrader !

Marjon Zijlstra Fotografie-0509Marjon Zijlstra Fotografie-0175

 

 

 

5 september 2014

Trouwvervoer Melinda en Edgar

Lieve Patricia,
Wij (Edgar & Melinda Nomen) zijn afgelopen vrijdag 05-09-14 getrouwd Mede dankzij jou met de Trouwbus hebben wij echt een perfecte trouwdag gehad!! We hadden het echt niet beter kunnen treffen, dat weet ik zeker! Wat een fantastisch mens ben je!! En wat is de Trouwbus schitterend, alles erop en eraan ook gewoon in één woord helemaal perfect.

Wij kijken met heel veel plezier terug op onze trouwdag en zonder jou was het dan ook niet compleet geweest. En dat menen we oprecht. Dus wij raden dan ook echt iedereen aan om bij een een feestje of bruiloft gebruik te maken van Trouwbus Tilburg.

Ook hebben wij van onze gasten alleen maar goede reacties gehad over de schitterende bus en over jou Patricia!!!
We wensen jou heel veel succes en dat er maar vele gezellige ritten mogen volgen!

Heel veel liefs en een dikke kus,

Edgar & Melinda Nomen.

Edgar-Melinda_023Edgar-Melinda_085

 

 

 

 

 

 


23 augustus 2014

Trouwvervoer 35 jarig huwelijk


Hoi Patricia,
Wij waren zeer verrast en vereerd dat wij als eerste (35 jarig) bruidspaar gebruik mochten maken van je geweldige Trouwbus(Tilburg).

Het instappen , plaatsnemen met een lekker glaasje Prosecco en het comfort tijdens de rit is geweldig. Je voelt je zeer ontspannen bij jou in de bus. Nogmaals bedankt voor de gezellige rit naar onze dinerlocatie.

We willen iedereen die op zoek is naar dit vervoer , Patricia met haar Trouwbus Tilburg zeker aanbevelen.

Groetjes xxx Marie-Jose en Hans Swolfs

10600603_538733449561922_4081968255105264548_n